مواد لازم:
- آرد سفید ۳۰۰ گرم
- پودر قند ۱۲۵ گرم
- تخممرغ ۲ عدد
- روغن ۱۵۰ گرم یا کره ۱۷۵ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه ۵۰ گرم
- شیر ۱ استکان (۷۵ گرم)
- هل مقداری
مواد رویه:
- عسل ۱۵۰ گرم
- شکر ۷۵ گرم
- کره ۷۵ گرم
- خامه صبحانه ۷۵ گرم
- خلال بادام ۵۰۰ گرم (سلیقهای میشه کم و زیادش کرد)
طرز تهیه:
برای تهیه شیرینی ملکه بادام در ابتدا پودر قند و کره را با همزن بزنید، سپس تخم مرغها را اضافه کنید. بعد خامه و شیر در آخر مواد خشک را بیافزایید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا خمیر یکنواخت و لطیفی به دست آید. کف سینی را چرب کرده ومواد را به طور یکنواخت پهن کنید. سینی را در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا دور خمیر طلایی شود. (خمیر نیم پز شده). مواد رویه را داخل قابلمه ریخته به مدت ۵ دقیقه بجوشانید (بدون خلال بادام). بعد مواد قابلمه (مواد رویه) را روی خمیر نیمه پز شده بریزید و آخرسر خلالهای بادام را روی آن پهن کنید و در طبقه بالای فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا روی شیرینی طلایی شود. بعد از سرد شدن برش داده، سرو کنید.