مواد لازم:
- نشاسته گل سفید خوب یک پیمانه
- خلال پسته و بادام 2 قاشق غذاخوری
- گلاب نصف پیمانه
- آب ۴ لیوان
- آرد برنج نیم پیمانه
- شکر ۳ پیمانه
- پودر پسته مقداری
- شیر ۵ لیوان
طرز تهیه:
برای تهیه مسقطی شیر در ابتدا نشاسته را در ۴ لیوان آب سرد حل کرده و از صافی عبور میدهیم. آرد برنج را در شیر حل کرده و از صافی رد میکنیم. نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف لعابی روی حرارت ملایم میگذاریم و مرتب بهم زده تا مایه جوش آمده و غلیظ شود. شکر و گلاب را اضافه کرده مایه را با حرارت گذاشته تا بجوشد و مرتب بهم میزنیم تا ته نگیرد. هنگامی که خط قاشق روی مایه محو نگردد غلیظ شده است و یخ در بهشت آماده است در کف ظرفی لبه دار مقداری پودر پسته ریخته و مواد را روی آن میریزیم تا مواد صاف و یکدست شوند. خلال پسته و بادام را روی آنها میریزیم، پس از خنک شدن بطور لوزی یا مربع برش میزنم. نکته: در صورت شل بودن مواد برش نمیخورد باید در ظرفی مجدداً آنها را جوشانیده و پس از خنک شدن برش بزنیم. در صورت سفت شدن مواد نمیتوان آنها را مصرف کرد با مقداری آب و گلاب آن را نرم میکنیم.