پخت و پزخورش

طرز تهیه خورش مطنجن

طرز تهیه خورش مطنجن در طب سنتی

مواد لازم:

  1. گوشت گوساله ۵۰۰ گرم
  2. پیاز ۳ عدد
  3. ماست سفت ۲ لیوان
  4. کره ۲۰ تا ۳۰ گرم
  5. خلال بادام ۲ قاشق سوپخوری
  6. زعفران آب کرده ۳ قاشق سوپخوری
  7. نمک و فلفل به مقدار لازم
  8. سرکه انگور ۴ قاشق سوپخوری
  9. سیر ۳ حبه

طرز تهیه:

۱. برای تهیه خورش مطنجن ابتدا  گوشت را به قطعات درشت خرد کنید.

۲. دو عدد پیاز را حلقه حلقه کنید و کمی با گوشت تفت دهید و با مقدار کمی آب بگذارید تا بجوشد و پخته شود (به اندازه‌ای که آب گوشت در حدود ۵/۱ لیوان باقی بماند)

۳. ۱ عدد پیاز باقی مانده را حلقه حلقه برش بزنید. سیر و خلال بادام را هم به صورت خلال خرد کنید. پیاز و سیر را با کره سرخ کنید.

۴. ماست و زعفران را مخلوط کنید و همراه پیاز و سیر سرخ شده داخل قابلمه بریزید.

۵. بگذارید خورش کمی جا بیفتد و در آخر خلال بادام و سرکه را اضافه کنید.

۶. بعد از ۵ دقیقه جوشیدن خورش آماده است.

نکته: این غذا را می‌توانید با برنج سرو کنید ولی در اصل این غذا با نان خورده می‌شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: