پخت و پزشربت

طرز تهیه ماءالشعیر طبی؛ نوشیدنی مناسب تابستان

با طرز تهیه ماءالشعیر طبی آشنا شوید

خواص

نوشیدن این مایع می تواند فرد را در برابر استرس گرمایی و تشنگی محافظت کند و به کسانی که مزاج گرم و خشک دارند کمک می‌کند تا رطوبت بدنشان بهتر حفظ گردد و از خشکی پوست، زردی رنگ پوست بدن، گودافتادگی چشم ها، یبوست، غلظت خون، تحریک پذیری عصبی، و آزردگی های کلیوی احتمالی پیشگیری شود.
البته کسانی که معده سرد و/یا تر داشته باشند بهتر است در هر لیوان آن یک قاشق مرباخوری عسل حل کنند و سپس آن را بنوشند.

مواد لازم

  • ۵۰گرم جوی پوست کنده سالم (نه پرک و نه نیم کوب)
  • چهار لیوان آب (یک لیتر)

طرز تهیه

  • برای تهیه ماءالشعیر طبی، ۵۰گرم جوی پوست کنده  را با چهار لیوان آب (یک لیتر)، با حرارت ملایم، آهسته بجوشانید تا وقتی که جوها به حالت شکفته و کاملاً پخته برسند.
  • این زمان به طور متوسط ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طول می کشد. پس از آن، تا این ترکیب سرد نشده، آن را صاف کنید و در جای خنک قرار دهید تا سرد شود.
  • از این چهار لیوان بیش از سه لیوان ماءالشّعیر به دست می آید که حداکثر دو روز در یخچال قابل نگهداری است.
  • می‌توانید در ماءالشعیر کمی سرکه سیب طبیعی بریزید تا مزه ی آن مَلَس شود.

جوی باقیمانده را می توانید در تهیه آش یا سوپ جو استفاده کنید.

توصیه

ماءالشعیر طبی نباید غلیظ و ژله ای شود وگرنه تأثیر آن معکوس خواهد شد! اگر جو کاملاً مرغوب و مناسب باشد رنگ ماءالشعیر به سرخ ملایم و کمرنگ مایل می شود.

از این ترکیب روزی دو لیوان میل کنید. البته کسانی که معده سرد و/یا تر داشته باشند بهتر است در هر لیوان آن یک قاشق غذاخوری عسل حل کنند و سپس بنوشند. بنابراین اگر با خوردن این دارو، دچار نفخ، سنگینی یا ترش کردن معده می شوید، این مقدار عسل را اضافه کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۴ (۲ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4 (2 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن