مزاج شناسی

هفت سین خود را بخورید!

خواص و مزاج هفت سین در طب سنتی

هفت‌ سین یکی از مشهورترین مراسم‌های نوروز است و آن گرد آوردن هفت چیز است که نام آن‌ها با حرف «س» آغاز گردد. معمولاً بین سیب، سنجد، سماق، سیر، سرکه، سبزه (دانه‌های گندم و امثال آن که قبلاً در بشقابی کاشته و سبز کرده‌اند)، سبزی، سمنو، هفت چیز برای هفت سین انتخاب می‌شود. اما این مواد خوراکی مزاج‌ها و خواص مختلفی دارند که در ادامه مختصرا شما را با آن‌ها آشنا می کنیم.

خواص و فواید خوارکی های هفت سین

 

سیب شیرین

  • سیب شیرین مزاج گرم و تر دارد.
  • برای پاکسازی معده، کاهش تب، لطافت پوست و تقویت اعصاب مفید است.

سرکه

  • سرکه مزاج سرد و خشک دارد.
  • برای کاهش رطوبت بدن، رقیق شدن خون و رفع جرم دندان مفید است.

سماق

  • سماق مزاج سرد و خشک دارد.
  • برای تقویت معده و روده، تصفیه خون و کاهش غلظت خون مفید است.
هفت سین
خواص خوراکی‌های هفت سین

سبزه (جوانه گندم)

  • جوانه گندم مزاج گرم و خشک دارد.
  • برای تقویت مو و بدن، لطافت و زیبایی پوست، چاق شدن و بینایی مفید است.

سمنو

  • سمنو مزاج گرم و تر دارد.
  • برای تولید خون، تسکین درد سینه و ریه، افزایش وزن و لطافت پوست مفید است.

سنجد

  • سنجد مزاج سرد و خشک دارد.
  • برای تقویت معده، تسکین درد و رشد کودک مفید است.

سیر

  • سیر مزاج گرم و خشک دارد.
  • برای رقیق کردن خون، پاکسازی معده، کاهش درد مفاصل و سیاتیک مفید است.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۵ (۱ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: