مزاج‌شناسی

هفت سین خود را بخورید!

خواص و مزاج هفت سین در طب سنتی

هفت سین از مشهورترین مراسم نوروز است و آن گرد آوردن هفت چیز است که نام آن‌ها با حرف «س» آغاز گردد. معمولاً بین سیب، سنجد، سماق، سیر، سرکه، سبزه (دانه‌های گندم و امثال آن که قبلاً در بشقابی کاشته و سبز کرده‌اند)، سبزی، سمنو، هفت چیز برای هفت سین انتخاب می‌شود. اما این مواد خوراکی مزاج ها و خواص مختلفی دارند که در ادامه مختصرا شما را با آن آشنا می کنیم.

سیب شیرین

  • سیب شیرین مزاج گرم و تر دارد.
  • برای پاکسازی معده، کاهش تب، لطافت پوست و تقویت اعصاب مفید است.

سرکه

  • سرکه مزاج سرد و خشک دارد.
  • برای کاهش رطوبت بدن، رقیق شدن خون و رفع جرم دندان مفید است.

سماق

  • سماق مزاج سرد و خشک دارد.
  • برای تقویت معده و روده، تصفیه خون و کاهش غلظت خون مفید است.

سبزه (جوانه گندم)

  • جوانه گندم مزاج گرم و خشک دارد.
  • برای تقویت مو و بدن، لطافت و زیبایی پوست، چاق شدن و بینایی مفید است.

سمنو

  • سمنو مزاج گرم و تر دارد.
  • برای تولید خون، تسکین درد سینه و ریه، افزایش وزن و لطافت پوست مفید است.

سنجد

  • سنجد مزاج سرد و خشک دارد.
  • برای تقویت معده، تسکین درد و رشد کودک مفید است.

سیر

  • سیر مزاج گرم و خشک دارد.
  • برای رقیق کردن خون، پاکسازی معده، کاهش درد مفاصل و سیاتیک مفید است.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۵ (۱ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن