مواد لازم:
- کیوی ۱ کیلو
- شکر ۱۲۰۰ گرم
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- رنگ سبز مجاز خوراکی در صورت تمایل
- آب ۱ پیمانه
طرز تهیه:
برای تهیه مربای کیوی در ابتدا کیویها را پس از شستشو. پوست کنده و برش بزنید. شکر را با آب مخلوط کرده و بجوشانید تا شکر کمی قوام آمده و غلیظ شود. سپس شعله را کم کنید تا شکر از حرارت کمی بیفتد و آرام کیوی را به آن اضافه کرده و در حرارت ملایم طوری که کیوی له نشد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بگذارید تا هم کیوی کمی پخته شود و هم جا بیفتد در آخر وانیل را هم افزوده و زیر شعله را خاموش کنید. مربای کیوی به خاطر ترش بودن احتیاج به آبلیمو ندارد. سپس در ظرف ریخته و پس از سرد شدن در یخچال نگهداری نمایید.
نکته:
برای تهیه مربای کیوی بهتر است از کیویهای رسیده ولی سفت استفاده کنید تا مربای زیباتری داشته باشید. اگر خواستید میتوانید موقعی که شکر و آب در حال جوشیدن هستند رنگ خوراکی را بیفزایید