خواص
پسته، تولیدکننده خون، مناسب برای بدن و تقویت کننده معده است. مربای پوست آن نیز مقوی مغز، معده و کبد است. مربای پوست پسته، خوراک مفیدی برای بانوان باردار، بهویژه در ماه سوم بارداری است.
مواد لازم
- پوست پسته تازه: ۱ کیلو
- شکر: ۱ کیلو
- هل: به قدر لازم
- آبلیمو: نصف استکان
- گلاب: در صورت تمایل ۱ فنجان
- خلال پسته: ۱ فنجان
روش پخت
- پوستهای تازه پسته را با نوک چاقو با دقت باز میکنیم که خیلی خرد نشوند.
- سپس آن ها را شسته و ۴ بار، هر بار ۲۰ دقیقه در آب میجوشانیم تا تلخی پوستها گرفته شود.
- سپس آن ها را یک ساعت داخل آب سرد استراحت میدهیم و بعد داخل صافی میریزیم تا آب اضافیشان گرفته شود.
- سپس شکر را با ۳ لیوان آب و گلاب میجوشانیم تا کمی قوام بیابد.
- پس از سردشدن شربت، پوست پستهها را داخل آن میریزیم و پس از ۲-۳ ساعت استراحت، روی حرارت ملایم اجاق قرار میدهیم تا مربا جابیفتد و شربت قوام بیابد.
- سپس آبِلیمو، خلال پسته و هل را هم میافزاییم و پس از سه تا چهار جوش، ظرف را از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم مربا خنک شود.