پخت و پزصبحانه

طرز تهیه مربای پوست پسته

پسته، تولیدکننده خون، مناسب برای بدن و تقویت کننده معده است.

خواص

پسته، تولیدکننده خون، مناسب برای بدن و تقویت‌ کننده معده است. مربای پوست آن نیز مقوی مغز، معده و کبد است. مربای پوست پسته، خوراک مفیدی برای بانوان باردار، به‌ویژه در ماه سوم بارداری است.

مواد لازم

  • پوست پسته تازه: ۱ کیلو
  • شکر: ۱ کیلو
  • هل: به قدر لازم
  • آب‌لیمو: نصف استکان
  • گلاب: در صورت تمایل ۱ فنجان
  • خلال پسته: ۱ فنجان

روش پخت

  1. پوست‌های‌ تازه پسته را با نوک چاقو با دقت باز می‌کنیم که خیلی خرد نشوند.
  2. سپس آن ها را شسته و ۴ بار، هر بار ۲۰ دقیقه در آب می‌جوشانیم تا تلخی پوست‌ها گرفته شود.
  3. سپس آن ها را یک ساعت داخل آب سرد استراحت می‌دهیم و بعد داخل صافی می‌ریزیم تا آب اضافی‌شان گرفته شود.
  4. سپس شکر را با ۳ لیوان آب و گلاب می‌جوشانیم تا کمی قوام بیابد.
  5. پس از سردشدن شربت، پوست پسته‌ها را داخل آن می‌ریزیم و پس از ۲-۳ ساعت استراحت، روی حرارت ملایم اجاق قرار می‌دهیم تا مربا جابیفتد و شربت قوام بیابد.
  6. سپس آبِ‌لیمو، خلال پسته و هل را هم می‌افزاییم و پس از سه تا چهار جوش، ظرف را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم مربا خنک شود.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن