مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | سوپ ماش معتدل به سمت گرم، ضد چربی و کلسترول خون، مفید برای پوست و کبد است. | ||
مواد لازم | لپه : یک دوم پیمانه گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ ساقه کرفس خرد شده : دو پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم ماش : یک پیمانه شوید خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه سوپ ماش ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس را یک سانتی خرد کرده، سپس آن را بخار پز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم. گوجه را با مقداری آب، درون مخلوط کن ریخته تا نرم شود، سپس به همراه نمک، فلفل و زردچوبه و زنجبیل مدتی می پزیم. ماش، ساقه کرفس و شوید خشک را به گوج فرنگی پخته شده افزوده و اجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود. در آخر لپه پخته شده را به سوپ اضافه می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...