مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | سوپ ماش معتدل به سمت گرم، ضد چربی و کلسترول خون، مفید برای پوست و کبد است. | ||
مواد لازم | لپه : یک دوم پیمانه گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ ساقه کرفس خرد شده : دو پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم ماش : یک پیمانه شوید خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه سوپ ماش ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس را یک سانتی خرد کرده، سپس آن را بخار پز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم. گوجه را با مقداری آب، درون مخلوط کن ریخته تا نرم شود، سپس به همراه نمک، فلفل و زردچوبه و زنجبیل مدتی می پزیم. ماش، ساقه کرفس و شوید خشک را به گوج فرنگی پخته شده افزوده و اجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود. در آخر لپه پخته شده را به سوپ اضافه می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...