مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | کشک بادمجان گرم و خشک، مفید برای بلغمی ها،مقوی عمومی بدن و امور جنسی،مفید برای کم خونی است. | ||
مواد لازم | گردو : هشت عدد روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ پودر نعناع خشک : به میزان لازم بادمجان : چهار عدد بزرگ کشک محلی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه کشک بادمجان ابتدا بادمجان ها را خلال خلال کرده و در مقداری آب نمک خیس می کنیم، سپس آنها را آبکش کرده و با کمی روغن تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس پودر نعناع خشک و ادویه را نیز اضافه می کنیم. گردوها را کوبیده و به پیاز اضافه می کنیم. بادمجان، پیاز و گردو را لایه به لایه در ظرف مورد نظر قرار داده و مقداری آب گرم، نمک، فلفل و زنجبیل به آن اضافه میکنیم و با حرارت ملایم غذا را میپزیم تا آبش تمام شود. در آخر تمام مواد را می کوبیم و کشک را اضافه می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
