پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان در طب سنتی

مزاجگرم و خشکتعداد نفر۴
مفید برایکشک بادمجان گرم و خشک، مفید برای بلغمی ها،مقوی عمومی بدن و امور جنسی،مفید برای کم خونی است.
مواد لازم
گردو : هشت عدد
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ
پودر نعناع خشک : به میزان لازم
بادمجان : چهار عدد بزرگ
کشک محلی : به میزان لازم
روش تهیهبرای تهیه کشک بادمجان ابتدا بادمجان ها را خلال خلال کرده و در مقداری آب نمک خیس می کنیم، سپس آنها را آبکش کرده و با کمی روغن تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس پودر نعناع خشک و ادویه را نیز اضافه می کنیم. گردوها را کوبیده و به پیاز اضافه می کنیم. بادمجان، پیاز و گردو را لایه به لایه در ظرف مورد نظر قرار داده و مقداری آب گرم، نمک، فلفل و زنجبیل به آن اضافه میکنیم و با حرارت ملایم غذا را می‌پزیم تا آبش تمام شود. در آخر تمام مواد را می کوبیم و کشک را اضافه می کنیم.
منبع۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن