مواد لازم:
آرد: حدود ۴۰۰ گرم
سبوس گندم: ۲۵ گرم
شکر: ۱۵۰ گرم
روغن مایع: ۱۰۰ گرم
آب: ۸۰ میلی لیتر
نمک میوه: یک قاشق چایخوری (۵ گرم)
تخم مرغ: همزده، یک عدد (برای تزیین)
کنجد: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ –برای تهیه نان قندی در ابتدا در ظرف مناسبی شکر، سبوس گندم، روغن مایع، آب و نمک میوه را با مفتول سیمی هم بزنید. آرد را کمکم اضافه کنید تا خمیر نرم ولطیفی به دست آید.
۲ – خمیر را به دو یا سه قسمت مساوی تقسیم کنید هر قسمت را به شکل گرد یا مستطیل به ضخامت تقریبی ۲ تا ۳ میلیمتر باز کنید ودر سینی چرب شده قراردهید.
۳ – روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید، تخم مرغ را بزنید تا از لختگی در بیاید سپس روی نان بمالید و کنجد بپاشید و آن را در فر از پیش گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه بپزید تا روی نان طلایی شود.