مواد لازم:
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- سفیدة تخم مرغ ۱ عدد
- پودر قند ۲۵۰ گرم
- ماست ۲/۱ لیوان
- روغن جامد ۳۰۰ گرم
- آرد ۷۵۰ گرم
- پودر هل ۱ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای رومال (رویه) نان چای:
- تخم مرغ ۱ عدد
- زعفران به میزان دلخواه
- کنجد و پودر پسته به میزان دلخواه
طرز تهیه:
برای تهیه نان چای در ابتدا روغن جامد را در ظرفی میریزیم و پودر قند را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب نرم شود. سپس زردهها و سفیده تخم مرغ را یکی یکی اضافه میکنیم و هم میزنیم. پودر هل را هم میافزاییم و با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ شود. سپس ماست را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و به مواد میافزاییم و هم میزنیم. خمیر را خوب ورز میدهیم و به مدت یک ساعت میگذاریم تا استراحت کند. سپس از خمیر گلولههای کوچکی درست میکنیم و با وردنه خطی آن را صاف میکنیم. در صورت تمایل به شکل سنتی رومال (رویه) آن را از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران میمالیم و کنجد روی آن میپاشیم. در روش دیگر میتوان، سفیده تخم مرغ روی خمیر مالیده و پودر پسته روی آن بپاشید. سپس نانها را در طبقه وسط فر میگذاریم و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجة فارنهایت میپزیم.