مواد لازم:
- بادنجان قلمی ۸ عدد
- گوجه فرنگی درشت ۵ عدد
- آب غوره یک دوم لیوان
- نعنای خشک یک قاشق غذا خوری
- پیاز رنده شده ۳ قاشق سوپ خوری
- گل پر یک قاشق غذاخوری
- آب انار ۲ لیوان
طرز تهیه:
برای تهیه نازخاتون بادنجانها را میتوان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست میکنیم و خوب ساطوری میکنیم. در این زمان مقداری آبجوش روی گوجه فرنگیها میریزیم تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس گوجهها را خرد کرده و کنار میگذاریم. آنگاه بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب غوره میگذاریم تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. پس از آن گل پر، نعنا و پیاز رنده شده را ریخته و از روی شعله بر میداریم و با گوجه فرنگی خرد شده مخلوط کرده و در ظرف میکشیم. سپس با مقداری گردوی خرد شده تزیین میکنیم.