مواد لازم:
- لپه
- رشتهٔ پلویی
- کشمش پلویی
- زرشک
- زعفران دمکرده
- برنج
- روغن
- نمک. فلفل. زردچوبه
- گوشت یا مرغ
- پیاز
- آبغوره وگرد غوره
طرز تهیه:
برای تهیه نثار پلو در ابتدا برنج رو ظبق معمول همیشه درست میکنیم با ته دیگ دلخواه رشتهٔ پلویی رو به آرامی نصف کرده … قابلمهٔ مناسبی رو آب کرده و کمی روغن در اون می ریزیم (به این خاطر که رشتهها به هم نچسبد) اون رو مثل برنج آبکش کرده کناری میزاریم لپه رو هم نیم ساعتی خیسانده آب اون رو عوض کرده و میزاریم پخته بشه ولی له نشه کشمش پلویی رو تمیز شسته بعد از خشک شدن بفت میدیم و همینطور زرشک رو رشتهٔ پلویی و لپهٔ پخته و کشمش پلویی و زرشک رو مخلوط کرده و کمی نمک. زردچوبه. فلفل. زعفران دمکرده و گردغوره رو اضافه کرده همه رو با هم تفت میدیم گوشت یا مرغ (من از گوشت استفاده کردم) طبق معمول با پیاز ونمک و ادویه میپزیم در آخر با مواد نثار مخلوط میکنیم بعد که پلو دم کشید موقع سرو در کنار غذا قرار میدهیم