پخت و پزصبحانه

طرز تهیه املت

طرز تهیه املت در طب سنتی

مواد لازم

  • روغن
  • تخم مرغ
  • رب یا گوجه فرنگی
  • نمک

طرز تهیه

برای پخت املت ابتدا چند گوجه فرنگی را خرد نمایید. کف ماهیتابه اندکی روغن ریخته و سپس گوجه‌ها را اضافه نمایید. وقتی گوجه‌ها نرم شدند آن گاه وقت اضافه کردن تخم مرغ‌ها می‌باشد. سپس با کف گیر تخم مرغ‌ها و گوجه‌ها را با هم مخلوط نمایید. یک دقیقه بعد گوجه‌ها و تخم مرغ‌ها را چنان زیر و رو کنید که طرف دیگر آن نیز سرخ شود. یک دقیقه بعد املت شما حاضر است. بهتر است در حین پخت کمی نمک و فلفل به آن اضافه نمایید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: