پخت و پزسوپ و آش

طرز تهیه آش شیله عدس

طرز تهیه آش شیله عدس در طب سنتی

مواد لازم

  1. پیاز متوسط نگینی شده ۲ عدد
  2. آب مرغ ۲ لیوان
  3. آب ۲ لیوان
  4. عدس ۲ پیمانه
  5. برنج نصف پیمانه
  6. بلغور گندم (یارما) نصف پیمانه
  7. گوجه فرنگی درشت رنده شده ۴ عدد
  8. تره ریز شده ۱ پیمانه
  9. پیازچه ریزشده ۲ پیمانه

طرز تهیه:

برای تهیه تهیه آش شیله عدس ابتدا عدس، برنج و بلغور گندم را از دو ساعت قبل خیس می‌کنیم. پیازها را با کمی زردچوبه سرخ می‌کنیم سپس آب مرغ و آب را اضافه کرده و عدس را داخل قابلمه ریخته می‌گذاریم تا نیم پز شود. وقتی عدس نیم پز شد برنج و بلغور را هم اضافه می‌کنیم. باید شیله با شعله ملایم بپزد و برنج‌ها شکفته شود، سپس سبزی‌ها و گوجه پوره شده را به آن اضافه می‌کنیم تا باهم بپزد و جا بیفتد.

نکته ۱: می‌توان بجای آب مرغ از ۴ عدد گالینابلانکای مرغ هم استفاده کرد (به این صورت که ۴ تا عصاره را با ۶ لیوان آب جوش حل کرده ولی دیگر در آن آب نریزیم)

نکته ۲: می‌توانیم برای خوش رنگتر شدن یک قاشق رب هم اضافه کنیم.

نکته ۳: چون بلغور زود ته می‌گیرد بهتر است حین پخت آش را مدام هم بزنیم.

نکته ۴: هروقت حس کردیم آش سفت شده می‌توانیم یک لیوان آب به آن اضافه کنیم.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *