مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | کوبیده عدس معتدل، ملیّن، تقویت عمومی بدن، لینت مزاج و کوخونی(همراه با رب انار) است. | ||
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم عدس : یک و یک دوم پیمانه سبزیجات خشک معطر : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم بلغور گندم : چهار قاشق غذاخوری برنج نیم کوب : چهار قاشق غذاخوری تره، جعفری، شنبلیله : 500 گرم | ||
روش تهیه | برای تهیه کوبیده عدس ابتدا عدس و برنج را از قبل خیس می کنیم. سبزیجات را به تکه های بزرگ خرد می کنیم. عدس و سبزیجات را با کمی زردچوبه، نمک و فلفل مدتی می پزیم. پیاز را همراه با روغن کنجد و مقداری زرد چوبه، ادویه زنجبیل، پودر زیره و سبزیجات خشک معطر تفت داده و همراه بلغور و برنج، به عدس و سبزیجات افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در نهایت آب حبوبات را کاملاً جدا کرده و در ظرف مورد نظر می ریزیم. بقیۀ مواد را می کوبیم و در ظرف جدا می ریزیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
