مزاج | سس رب انار معتدل است. | تعداد نفر | ۴ |
مواد لازم | آب لیموترش تازه : به میزان لازم رب انار : سه قاشق غذاخوری مغز گردو پودر شده : پنج عدد نمک، فلفل سیاه : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه سس رب انار باید رب انار را به همراه بقیه مواد در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا سس یکنواختی حاصل شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
مشاوره طبایع
همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...
ورود به سامانهآکادمی طبایع
برای شرکت در کلاسهای آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...
مشاهده کلاسهااپلیکیشن طبایع
برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...
دانلود برنامه