مزاج | معتدل | تعداد نفر | |
مفید برای | مفید برای کم خونی و اعصاب، تقویت عمومی | ||
مواد لازم |
گلاب : چهار قاشق غذاخوری
آرد برنج : چهار قاشق غذاخوری
شیره کشمش یا شیره انگور : در صورت تمایل
شکر قهوه ای یا عسل : به میزان لازم
شیر بادام : دو لیوان |
||
روش تهیه | آرد برنج را در شیر بادام حل کرده و هم می زنیم تا نرم و یک دست شود شکر یا عسل و گلاب را به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار داده ،مرتب به هم می زنیم تا جوش آمده و کمی غلیظ شود. بعد آن را از روی حرات برداشته، در ظرف می کشیم تا سرد شود؛ سپس با کمی شیرۀ انگور و یا شیرۀ کشمش آن را تزئین میکنیم و صرف مینمائیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
