مزاج | معتدل | تعداد نفر | |
مفید برای | مفید برای کم خونی و اعصاب، تقویت عمومی | ||
مواد لازم | گلاب : چهار قاشق غذاخوری آرد برنج : چهار قاشق غذاخوری شیره کشمش یا شیره انگور : در صورت تمایل شکر قهوه ای یا عسل : به میزان لازم شیر بادام : دو لیوان | ||
روش تهیه | آرد برنج را در شیر بادام حل کرده و هم می زنیم تا نرم و یک دست شود شکر یا عسل و گلاب را به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار داده ،مرتب به هم می زنیم تا جوش آمده و کمی غلیظ شود. بعد آن را از روی حرات برداشته، در ظرف می کشیم تا سرد شود؛ سپس با کمی شیرۀ انگور و یا شیرۀ کشمش آن را تزئین میکنیم و صرف مینمائیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...