پخت و پزشیرینی

طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی مخصوص نوروز

با طرز تهیه یک شیرینی سالم، مقوی و خوشمزه آشنا شوید

شیرینی بادامی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین شیرینی‌های مخصوص عید نوروز است که با پودر بادام تهیه می‌شود. با طرز تهیه شیرنی بادامی آشنا شوید.

شیرینی بادامی یکی دیگر از شیرینی‌های خوشمزه مخصوص عید نوروز است. این شیرینی نیز جزو شیرینی‌های خشک محسوب می‌شود و همانطور که از نام آن مشخص است، در ترکیب اولیه آن از بادام به صورت پودرشده استفاده می‌شود.

شیرینی بادامی بسیار ساده است و به مواد ساده‌ای نیز نیاز دارد که در هر خانه‌ای به راحتی پیدا می‌شود. شما می‌توانید این شیرینی خوشمزه را برای عید نوروز تهیه کنید و از مهمانان خود با شیرینی خانگی دست‌پخت خودتان پذیرایی کنید. با ما با آموزش طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی خانگی

  • آرد ۱۲۵ گرم
  • پودر بادام ۱۲۵ گرم
  • پودر قند ۱۵۰ گرم
  • روغن ۱۵۰ گرم
  • هل ۱ ق مرباخوری
  • پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی در ۹ مرحله

  1. روغن و پودر قند و هل را مخلوط کنید و با همزن حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا به حالت کرم سفیدرنگی دربیاید.
  2. آرد را الک کرده و به مواد قبلی اضافه کنید.
  3. از اینجا به بعد دیگر به همزن برقی نیازی نیست و باید مواد را با لیسک یا قاشق به آرامی مخلوط کنید.
  4. پودر بادام را در آخرین مرحله اضافه کرده و خیلی کم با دست مواد را مخلوط کنید تا خمیر یک‌دست و لطیفی حاصل شود.
  5. وقتی خمیر به بافت مورد نظر رسید، آن را به مدت حدود ۱ ساعت استراحت دهید.
  6. بعد از استراحت، روی سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر را به قطر نیم سانت با وردنه باز کنید.
  7. با قالب دل‌خواه (ترجیحا کوچک) خمیر را قالب بزنید.
  8. کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و آن را مقداری چرب کنید و خمیرهای قالب‌زده را داخل سینی فر بچینید.
  9. روی شیرینی‌ها مقداری پودر پسته بپاشید و سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و با دمای ۱۳۰ درجه سانتی‌گراد روی طبقه وسط فر قرار دهید.

چند نکته درباره تهیه شیرینی بادامی

  •  پودر بادام را می‌توانید به صورت آماده خریداری کنید اما اگر بخواهید در منزل آن را تهیه کنید می‌توانید بادام‌ها را داخل آب جوش بیندازید و بعد از مدتی که پوست آن‌ها نرم شد، پوست‌شان را جدا کرده و بگذارید خشک شوند و بعد آن‌ها را آسیاب کنید. بعد از آسیاب هم پودر بادام را الک کنید.
  • اندازه مواد اولیه را تغییر ندهید. در صورتی که بخواهید می‌توانید همین اندازه‌ها را به نسبت مورد نیاز کم یا زیاد کنید اما برای مثال در این دستور پودر قند را به دل‌خواه خود کمتر نکنید.
  • برای قرار دادن شیرینی‌ها داخل ظرف سرو صبر کنید تا حسابی خنک شوند و بعد آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۳.۶۷ (۳ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3.67 (3 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن