خواص خوراکی‌هاسبزی ها

خواص و مزاج تره در طب سنتی

خوردن تره همراه غذا به هضم غذا کمک می‌کند و باد شکم و باد معده را دفع می‌کند.

در طب سنتی، در باب خواص و مزاج تره آمده است که :

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • بازکننده گرفتگی‌های کبد و طحال است.
  • قوای جنسی را تقویت می‌کند.
  • مصرف آن در غذاهای پختنی، خون ریزی بواسیر را درمان می‌کند.
  • خوردن آن همراه غذا به هضم غذا کمک می‌کند و باد شکم و باد معده را دفع می‌کند.
  • لینت مزاج می‌آورد؛ ادرار آور و قاعده آور نیز هست.
  • مصرف آن به صورت خام و به عنوان سبزی خوردن توصیه نمی‌شود چرا که به این صورت دیر هضم و نفاخ است

زیاده روی در مصرف تره برای چه افرادی مضر است و چه عوارضی به دنبال دارد؟

  •  مصرف زیاد تره در افراد مبتلا به نفخ معده مضر است، چون دیر هضم و نفاخ است.
  • مصرف فراوان تره برای افراد با مزاج گرم نامناسب است و در برخی افراد می تواند سبب احتراق خون و تاریکی چشم و ضعف بینایی شود.

مصلح تره چیست؟

کاسنی و گشنیز مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج تره هستند و از عوارض آن کم می‌کنند.

 

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن