خواص خوراکی‌هاسبزی ها

خواص و مزاج شاهی (تره تیزک) در طب سنتی

مصرف شاهی به همراه غذا موجب هضم بهتر غذا می‌شود.

در طب سنتی در خصوص خواص و مزاج شاهی یا تره تیزک آمده است که :

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • به رفع انسداد و گرفتگی‌های کبد و طحال کمک می‌کند.
  • به از بین بردن و تحلیل بادهای بدن (در معده و روده ها) کمک می‌کند.
  • مصرف شاهی به همراه غذا موجب هضم بهتر غذا می‌شود.
  • ادرار آور است و به دفع سنگ‌های کلیه و مثانه کمک می‌کند.
  • شاهی از جمله سبزی هایی است که مصرف آن به تحریک قوای جنسی و ازدیاد منی منجر می‌شود.

عوارض مصرف بی رویه شاهی چیست؟

  • مصرف بی رویه شاهی (مخصوصا شب هنگام) موجب ضعف بینایی، تاریکی چشم و سردرد می‌شود.
  • ممکن است سبب بروز ناراحتی‌های گوارشی در افراد حساس شود.
  • می‌تواند منجر به افت بیش از حد قندخون در افراد دیابتی یا کاهش بیش از حد فشار خون شود.

مصلح شاهی چیست؟

خرفه و کاسنی مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج شاهی یا تره تیزک هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن