ما را دنبال کنید

خواص و مزاج خرما در طب سنتی

نوشته های مرتبط
2 دیدگاه
محمد

همه اینارو گفتید قبول اما یه کوچولو توضیح ندادین! که آیا این همه خواص برای رطبه یا زاهدی خرمای کبکاب بخوریم با برنی! عجوه خوبه بخوریم یا برحی! کدوم یکی از انواع خرما خوبه؟

محمدرضا میر

از نظر اغلب حکمای طب سنتی ایرانی بهترین نوع خرما خرمای خشک شده (تمر) و یا اندکی قبل از آن یعنی خرمای رطب است که خرمای خیس و تر نیز نامیده می‌شود. به طور کلی نیز هرچه خرما رسیده تر و شیرین‌تر باشد مفید تر بوده و خواص بیشتری دارد و از نظر طب سنتی نیز گرم‌تر است. اما افراد گرم مزاج کلا باید کمتر خرما مصرف کنند یا با مصلحش بخورند. از نظر مرغوبیت هم بگیم این خرماها خوبن اگه دسترسی بهشون ممکن باشه
۱- خرمای پیارم
۲- استعمران
۳- خنیزی
۴- شاهانی
۵- مرداسنگ (طبع سرد)
۶- مضافتی
۷- زاهری
۸- کبکاب
۹- ربی
۱۰- برهی
۱۱- گنطار
۱۲- آل مهتری
۱۳- خضراوی
۱۴- خاصویی

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *