خواص خوراکی‌هامیوه ها

خواص و مزاج انگور در طب سنتی

انگور از نظر غذائيت از بهترين ميوه‌ها و به تنهایی جایگزین یک وعده غذایی است.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج انگور آمده است که :

  • مزاج آن گرم و تر است.
  • انگور از نظر غذائیت از بهترین میوه‌ها است.
  • در فصل تابستان می‌تواند به تنهایی جایگزین یک وعده غذایی شود.
  • مصرف تازه آن نفخ زیادی تولید می‌کند و بهتر آنست که بعد از آن که پوستش اندکی پژمرده شد آنرا مصرف کنند.
  • چاق کننده و مقوی است و باعث تولید خون باکیفیت و خوب می‌شود‌.
  • زمانی که آب انگور را جوشانده تا دو سوم آن بخار گردد و غلیظ و مایل به ترشی گردد، برای سینه و ریه و مثانه مفید می‌گردد.
  • محرک نیروی جنسی است.
  • از خواص انگور زود هضم بودن آنست ولی می‌تواند سبب نفخ شود.
  • انگور سبب تأمین رطوبت بدن و تقویت قوای جنسی می‌شود.
  • برای پاکسازی مجاری و عروق و ریه از مواد غلیظ و سنگین رسوبی نیز بسیار مناسب است.

بهترین نوع انگور، چه انگوری است؟

بهترین نوع انگور آنست که پوست آن نازک و هسته آن کوچک باشد، در ضمن باید شیرینی آن دلچسب باشد و گلو را نزند.

مصرف انگور برای چه افرادی مضر است و روش کاهش ضرر آن چیست؟

  • مصرف انگور تازه بویژه برای افراد دارای معده‌ مرطوب زیان آور است و برای این افراد، مصرف مویز، کشمش و شیره انگور بجای انگور تازه مناسب‌تر است.
  • انگور برای افراد دارای معده‌ سرد، مرطوب و باددار مضر است و اصلاح آن با رازیانه و زیره می‎باشد.
  •  انگور برای افراد مبتلا به انسداد کبد، ترشحات زیاد بینی، نفخ، رفلاکس و آبریزش از دهان زیان آور است و موجب تشدید این علائم می‌شود.

نکات مهم در مصرف

  • نوشیدن آب سرد بعد از انگور بسیار زیان آور است و سبب فاسد شدن آن، احساس تشنگی و تب‌های عفونی می‌شود.
  • مصرف زیاد انگور در یک مرحله می‌تواند باعث سنگینی و سوء هضم شود.

مصلح انگور چیست؟

رازیانه، برنج، تخم کرفس، غذاهای ترش، سکنجبین و زیره را مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج انگور دانسته‌اند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۲.۳۳ (۳ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
2.33 (3 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن