خواص خوراکی‌هاسبزی ها

خواص و مزاج تربچه در طب سنتی

تربچه از سبزیجاتی است که به هضم غذا کمک می‌کند و خوردن آن همراه غذا مفید است.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج تربچه آمده است که :

  • مزاج آن گرم و تر است.
  • تربچه از سبزیجاتی است که به هضم غذا کمک می‌کند؛ خوردن آن همراه غذا مفید است.
  • مصرف تربچه می‌تواند به رفع سنگ کلیه و مثانه کمک کند چون ادرار آور است.
  • موجب رویش مجدد موهای ریخته در بیماری داء الثعلب می‌شود.

مضرات مصرف تربچه

  • تربچه برای همه مناسب نیست، مثلا افراد با معده مرطوب از مصرف تربچه ضرر خواهند کرد (بخصوص اگر قبل از غذا مصرف کنند).
  •  تربچه می‌تواند سبب نفخ و دل پیچه شود؛ افرادی که از نفخ و سنگینی معده رنج می‌برند؛ از مصرف آن پرهیز کنند.
  • مصرف همزمان تربچه با ماست مضر است.

مصلحات تربچه

  • مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج تربچه ؛ مصرف آن همراه نمک یا عسل است.
  • زیره‌ای که در سرکه خیسانده شده باشد نیز مصلح تربچه است و از آسیب آن به بدن کم می‌کند.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + دو =

نوشته های مشابه

بستن