خواص خوراکی‌هاسبزی ها

خواص و مزاج تربچه در طب سنتی

تربچه از سبزیجاتی است که به هضم غذا کمک می‌کند و خوردن آن همراه غذا مفید است.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج تربچه آمده است که :

  • مزاج آن گرم و تر است.
  • تربچه از سبزیجاتی است که به هضم غذا کمک می‌کند؛ خوردن آن همراه غذا مفید است.
  • مصرف تربچه می‌تواند به رفع سنگ کلیه و مثانه کمک کند چون ادرار آور است.
  • موجب رویش مجدد موهای ریخته در بیماری داء الثعلب می‌شود.

مضرات مصرف تربچه

  • تربچه برای همه مناسب نیست، مثلا افراد با معده مرطوب از مصرف تربچه ضرر خواهند کرد (بخصوص اگر قبل از غذا مصرف کنند).
  •  تربچه می‌تواند سبب نفخ و دل پیچه شود؛ افرادی که از نفخ و سنگینی معده رنج می‌برند؛ از مصرف آن پرهیز کنند.
  • مصرف همزمان تربچه با ماست مضر است.

مصلحات تربچه

  • مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج تربچه ؛ مصرف آن همراه نمک یا عسل است.
  • زیره‌ای که در سرکه خیسانده شده باشد نیز مصلح تربچه است و از آسیب آن به بدن کم می‌کند.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن