خواص خوراکی‌هاسبزی ها

خواص و مزاج گشنیز در طب سنتی

گشنیز، اشتها آور، خواب آور، تسکین دهنده صفرا و تشنگی بوده و در رفع التهاب معده و استفراغ مفید است

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج گشنیز آمده است که :

  • مزاج گشنیز سرد و خشک است.
  • خوردن هفت مثقال از آب آن با شکر اشتها آور است و برای داشتن خواب خوب مناسب است.
  • تخم گشنیز مفرح، تقویت کننده قلب و مغز و معده است.
  • اشتها آور، خواب آور، تسکین دهنده صفرا و تشنگی بوده و در رفع التهاب معده و استفراغ مفید است.
  • مانع از بالا رفتن بخارات فاسد به مغز (زمانی که غذا در معده فاسد شده و یا در معده ماده بدی وجود دارد) می‌شود و ازین طریق مانع از بروز سردرد و حالت سرگیجه می‌شود.
  • زیاده روی در مصرف گشنیز موجب ضرر برای مغز، کاهش بینایی یا اختلال حواس می‌شود.
  • مصرف زیاد آن باعث ضعف حافظه و فراموشی و اختلال ذهن و ضعف نیروی جنسی و کاهش خونریزی حیض و ناباروری در زنان می‌شود.
  • افراد مبتلا به آسم و تنگی نفس در مصرف گشنیز احتیاط کنند.

مصلح گشنیز چیست؟

دارچین و سکنجبین مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گشنیز هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *