خواص خوراکی‌هاسبزی ها

خواص و مزاج گشنیز در طب سنتی

گشنیز، اشتها آور، خواب آور، تسکین دهنده صفرا و تشنگی بوده و در رفع التهاب معده و استفراغ مفید است

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج گشنیز آمده است که :

  • مزاج گشنیز سرد و خشک است.
  • خوردن هفت مثقال از آب آن با شکر اشتها آور است و برای داشتن خواب خوب مناسب است.
  • تخم گشنیز مفرح، تقویت کننده قلب و مغز و معده است.
  • اشتها آور، خواب آور، تسکین دهنده صفرا و تشنگی بوده و در رفع التهاب معده و استفراغ مفید است.
  • مانع از بالا رفتن بخارات فاسد به مغز (زمانی که غذا در معده فاسد شده و یا در معده ماده بدی وجود دارد) می‌شود و ازین طریق مانع از بروز سردرد و حالت سرگیجه می‌شود.
  • زیاده روی در مصرف گشنیز موجب ضرر برای مغز، کاهش بینایی یا اختلال حواس می‌شود.
  • مصرف زیاد آن باعث ضعف حافظه و فراموشی و اختلال ذهن و ضعف نیروی جنسی و کاهش خونریزی حیض و ناباروری در زنان می‌شود.
  • افراد مبتلا به آسم و تنگی نفس در مصرف گشنیز احتیاط کنند.

مصلح گشنیز چیست؟

دارچین و سکنجبین مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گشنیز هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن