از منظر طب سنتی، گوشت غاز دارای خواص و مزاج بیان شده در قسمت ذیل است:
- مزاج گوشت غاز گرم و خشک است.
- گوشت غاز در ایجاد چاقی و افزایش وزن تأثیر قابل توجهی دارد.
- گوشت غاز قوای جنسی را تحریک میکند و در بیماران مبتلاً به بیتمایلی جنسی مفید است.
- برای درمان بیماریهای سرد بلغمی بکار میرود.
- مصرف گوشت غاز برای تقویت کبد سرد مفید است.
- به دفع سنگ کلیه و مثانه کمک میکند و سبب افزایش پیه کلیهها میشود.
- مصرف افراطی آن به دستگاه هاضمه آسیب می زند.
مصرف گوشت غاز برای چه افرادی توصیه نمیشود؟
- گوشت غاز دارای طبع بسیار گرم بوده، لذا زیادهروی در مصرف آن برای افراد دارای مزاج گرم توصیه نمیشود.
- مصرف این گوشت برای مبتلایان به تب مضر است.
- افراد سالم نیز در صورت مصرف بی رویه آن، خطر ابتلا به تب در آنها بالا میرود.
مصلح گوشت غاز چیست؟
مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت غاز ؛ زیره، دارچین، فلفل، زنجبیل است و هضم آن را راحت تر میکند. با این وجود ادویههای ذکر شده شدت حرارت آن را افزایش میدهند و برای افراد گرم مزاج همچنان مضر است.