خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت قرقاول در طب سنتی

موجب تقویت مغز می‌شود و برای درمان فراموشی و وسواس مفید است.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج گوشت قرقاول آمده است که :

  • مزاج گوشت قرقاول گرم و خشک است.
  • گوشت آن لطیف و زودهضم است.
  • از هضم آن خون خوبی برای بدن تولید می‌شود.
  • موجب تقویت مغز می‌شود و برای درمان فراموشی و وسواس مفید است.
  • مصرف فراوان این گوشت به گرم مزاجان توصیه نمی‌شود و می‌تواند ایجاد سردرد کند.

مصلح گوشت قرقاول چیست؟

سکنجبین مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت قرقاول است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن