خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت قرقاول در طب سنتی

موجب تقویت مغز می‌شود و برای درمان فراموشی و وسواس مفید است.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج گوشت قرقاول آمده است که :

  • مزاج گوشت قرقاول گرم و خشک است.
  • گوشت آن لطیف و زودهضم است.
  • از هضم آن خون خوبی برای بدن تولید می‌شود.
  • موجب تقویت مغز می‌شود و برای درمان فراموشی و وسواس مفید است.
  • مصرف فراوان این گوشت به گرم مزاجان توصیه نمی‌شود و می‌تواند ایجاد سردرد کند.

مصلح گوشت قرقاول چیست؟

سکنجبین مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت قرقاول است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *