خواص خوراکی‌هامغزهای گیاهی و آجیل ها

خواص و مزاج فندق در طب سنتی

فندق برای تقویت مغز و افزایش ماده مغزی و نخاعی مناسب است.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج فندق این گونه آمده است که:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • دارای مقدار کمی مواد نشاسته‌ای است.
  • فندق دارای مواد مغذی فراوانی مثل کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم، سدیم و آهن است
  • این مغز دانه، غذای بسیار مناسبی برای مبتلایان به دیابت است.
  • فندق برای تقویت مغز و افزایش ماده مغزی و نخاعی مناسب است.
  • فندق بوداده با کمی فلفل نزله‌های سرد را می‌پزد و آماده دفع می‌کند.
  • مصرف آن همراه با انیسون برای رفع سوزش مجاری ادراری و رفع لاغری کلیه‌ها مفید است.
  • از آن برای پادزهر نیش عقرب نیز استفاده می‎شده است.
  • مانند بسیاری از مغزهای گیاهی افزایش دهنده میل جنسی و مقوی قوای جنسی است.
  • مقوی روده‌ها است و و معده را تقویت و سموم را از بدن خارج می‌کند.
  • ترکیب فندق با عسل در درمان سرفه‌های مزمن موثر است. همچنین با عسل و شکر جهت خارج کردن اخلاط ریه و سینه بکار می‌رود.

عوارض زیاده روی در مصرف فندق

فندق نسبت به سایر مغزهای گیاهی غلیظ‌تر و دیرهضم‌تر است، بنایراین افراط در مصرف آن، می‌تواند عوارض زیر را به دنبال داشته باشد:

  • زیاده روی در مصرف فندق، تولید نفخ و باد شکم می‌کند و موجب احساس کشیدگی در معده می‌شود.
  • معده را نیز ضعیف می‌کند.
  • فشار خون را بالا می‎برد.
  • منجر به چاقی و اضافه وزن می‎شود.

مصلح فندق چیست؟

  • ماء العسل، شکر سرخ و سکنجبین مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج فندق هستند.
  • حتی توصیه می‌شود افراد سرد مزاج نیز فندق را به تنهایی نخورند و ماء العسل را با آن‌ همراه کنند.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن