خواص خوراکی‌هامغزهای گیاهی و آجیل ها

خواص و مزاج فندق در طب سنتی

فندق برای تقویت مغز و افزایش ماده مغزی و نخاعی مناسب است.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج فندق این گونه آمده است که:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • دارای مقدار کمی مواد نشاسته‌ای است.
  • فندق دارای مواد مغذی فراوانی مثل کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم، سدیم و آهن است
  • این مغز دانه، غذای بسیار مناسبی برای مبتلایان به دیابت است.
  • فندق برای تقویت مغز و افزایش ماده مغزی و نخاعی مناسب است.
  • فندق بوداده با کمی فلفل نزله‌های سرد را می‌پزد و آماده دفع می‌کند.
  • مصرف آن همراه با انیسون برای رفع سوزش مجاری ادراری و رفع لاغری کلیه‌ها مفید است.
  • از آن برای پادزهر نیش عقرب نیز استفاده می‎شده است.
  • مانند بسیاری از مغزهای گیاهی افزایش دهنده میل جنسی و مقوی قوای جنسی است.
  • مقوی روده‌ها است و و معده را تقویت و سموم را از بدن خارج می‌کند.
  • ترکیب فندق با عسل در درمان سرفه‌های مزمن موثر است. همچنین با عسل و شکر جهت خارج کردن اخلاط ریه و سینه بکار می‌رود.

عوارض زیاده روی در مصرف فندق

فندق نسبت به سایر مغزهای گیاهی غلیظ‌تر و دیرهضم‌تر است، بنایراین افراط در مصرف آن، می‌تواند عوارض زیر را به دنبال داشته باشد:

  • زیاده روی در مصرف فندق، تولید نفخ و باد شکم می‌کند و موجب احساس کشیدگی در معده می‌شود.
  • معده را نیز ضعیف می‌کند.
  • فشار خون را بالا می‎برد.
  • منجر به چاقی و اضافه وزن می‎شود.

مصلح فندق چیست؟

  • ماء العسل، شکر سرخ و سکنجبین مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج فندق هستند.
  • حتی توصیه می‌شود افراد سرد مزاج نیز فندق را به تنهایی نخورند و ماء العسل را با آن‌ همراه کنند.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: