خواص خوراکی‌هامغزهای گیاهی و آجیل ها

خواص و مزاج گردو در طب سنتی

گردو تازه مقوی مغز، معده و کبد بوده و مصرف آن در فصول سرد بسیار مناسب است.

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج گردو آمده است که:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • گردو تازه مقوی مغز، معده و کبد است. گردو اگر با مویز بدون هسته خورده شود، باعث تقویت حواس می‌شود.
  • خوردن مقداری از آن (حدود ۵۰ گرم) که با انجیر کوبیده شود، باعث لینت مزاج می‌شود.
  • مصرف گردو در فصول سرد بسیار مناسب است و باعث تأمین حرارت کافی برای بدن می‌شود. با مصرف متعادل گردو درون بدن گرم شده و تمامی اعضای داخلی بخصوص کلیه‌ها از گزند سرما در امان می‌مانند.
  • مغز تازه گردو یکی از بهترین مصلحات برای پنیر است. مصرف پنیر همراه با گردو در وعده شام، یک غذای کامل است و فواید زیادی برای بدن به دنبال خواهد داشت.
  • گردو تحلیل برنده رطوبات ناسالم بدن است. اگر مغز گردو مانده باشد، تولید حرارت زائد و عفونت می‌کند.
  • مصرف آن برای افراد مسن بسیار مناسب است.
  • گردوی بریان شده باعث رفع سرفه‌ای که در هوای سرد بوجود آمده می‌شود.
  • خوردن مغز گردو دل پیچه را ساکن می‌کند.
  • مداومت در خوردن مغز گردو باعث خروج کرم کدو از بدن می‌شود.
  • ضماد گردو به همراه زیره سیاه و عسل بر بدن کسی که فلج شده، درمان خوبی است.
  • مربای گردو که با عسل تهیه شده باشد، لاغری کلیه را برطرف، قوای جنسی را تحریک و علاوه بر این‌ها مزاج را نیز مرطوب می‌کند.
  • ترشی گردو برای کسی که معده‌اش ضعیف شده بسیار خوب است.
  • غرغره با آب جوشانده پوست گردو باعث تحلیل ورم لثه‌ها و استحکام دندان می‌شود.
  • مصرف گردو خطر مبتلا شدن به سرطان سینه را به میزان بسیار زیادی کاهش داده و همچنین رشد تومور را در بیماران مبتلا به این سرطان مهار می کند…

نکات مهم در انتخاب، مصرف و نگهداری گردو

  • گردویی که برای مصرف انتخاب می‌کنید باید پوست نازک، خوشبو، پر گوشت، خوشرنگ و تازه باشد.
  • گردو را نباید قبل از مصرف از پوست جدا کرده و مدت طولانی قبل از مصرف نگه داشت.
  • مغز گردو زمانی که از پوست خارج باشد، روغن ناسالم در آن تولید می‌شود و برای افراد گرم و خشک و کسانی که چربی بالایی دارند، مضر خواهد بود.
  • زیاده روی در مصرف آن موجب ورم لوزه‌ها و جوش دهان می‌شود.
  • مصرف زیاد آن برای گرم مزاجان مضر خواهد بود.

مصلح گردو چیست؟

انار ترش، خشخاش، سکنجبین و ترشی‌های طبیعی، مصلح گردو و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن