خواص و مزاج کیوی در طب سنتی
در خصوص خواص و مزاج کیوی در طب سنتی آمده است که :
- مزاج آن سرد و تر است.
- ارزش غذایی کمی دارد ولی موجب تأمین رطوبت کافی برای بدن و پیشگیری از ابتلا به یبوست مزاج میشود.
- از غلبه حرارت و بروز مشکلاتی نظیر تشنگی، اسهال، التهاب و … جلوگیری میکند.
- نسبت به یک عدد پرتقال هم اندازه خود ويتامين C بيشتری دارد.
- باعث تقویت قلب میگردد.
مصرف کیوی برای چه افرادی توصیه نمیشود؟
- با توجه به اینکه این میوه بومی ایران نیست و فرایند تولید آن نیز با دخالت بیش از حد کودهای شیمیایی سر و کار دارد، آلرژی زا بوده و برای افرادی که مستعد سنگ کلیه و کیسه صفرا هستند به هیچ وجه توصیه نمیشود.
مصلح کیوی چیست؟
عسل، مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج کیوی است.