خواص خوراکی‌هامیوه ها

خواص و مزاج کیوی در طب سنتی

کیوی، ارزش غذایی کمی دارد ولی موجب تأمین رطوبت کافی برای بدن و پیشگیری از ابتلا به یبوست مزاج می‌شود.

در خصوص خواص و مزاج کیوی در طب سنتی آمده است که :

  • مزاج آن سرد و تر است.
  • ارزش غذایی کمی دارد ولی موجب تأمین رطوبت کافی برای بدن و پیشگیری از ابتلا به یبوست مزاج می‌شود.
  • از غلبه حرارت و بروز مشکلاتی نظیر تشنگی، اسهال، التهاب و … جلوگیری می‌کند.
  • نسبت به یک عدد پرتقال هم اندازه خود ویتامین C بیشتری دارد.
  • باعث تقویت قلب می‌گردد.

مصرف کیوی برای چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

  • با توجه به اینکه این میوه بومی ایران نیست و فرایند تولید آن نیز با دخالت بیش از حد کودهای شیمیایی سر و کار دارد، آلرژی زا بوده و برای افرادی که مستعد سنگ کلیه و کیسه صفرا هستند به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

مصلح کیوی چیست؟

عسل، مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج کیوی است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۵ (۱ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: