در طب سنتی، خواص و مزاج گوشت کبک این گونه بیان گشته است:
- مزاج گوشت کبک گرم و خشک است.
- گوشت آن لطیف و زود هضم است.
- ارزش غذایی آن زياد است.
- خون زيادی توليد میكند و چاق كننده است.
- در درمان بیماریهای سرد بلغمی و بیماریهای سرد مغز مؤثر است.
- نيروی جنسی را تقویت میکند.
- مصرف زیاد آن در بدن ایجاد خارش میکند.
مصرف گوشت کبک برای چه افرادی مضر است؟
- مصرف گوشت کبک در گرم مزاجان، هوای گرم و سرزمینهای گرم مضر است.
- خشکی موجود در آن،سبب یبوست میشود، لذا به افراد مستعد ابتلا به یبوست مصرف گوشت کبوتر پیشنهاد نمیشود.
- چون گوشت کبک، مانند سایر گوشتها، منبع چربیهای اشباع است، زیاده روی در مصرف آن، در افراد دچار چربی خون بالا توصیه نمیگردد.
مصلح گوشت کبک چیست؟
ترشیهای طبیعی و سکنجبین مصلح گوشت کبک و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.