خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت کبوتر در طب سنتی

گوشت کبوتر خون خوب و باکیفیتی در بدن تولید می‌کند و سرشار از آهن است

در طب سنتی، خواص و مزاج گوشت کبوتر این گونه بیان گشته است:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • گوشت کبوتر خون خوب و باکیفیتی در بدن تولید می‌کند.
  • مصرف آن در افراد لاغر اندام چاق‌کننده است.
  • برای بیماری‌هایی نظیر لرزش، سستی اعضا، فلج و … مفید است.
  • اگر گوشت کبوتر در روغن کنجد بدون آب و نمک پخته شود، سنگ‌های کلیه و مثانه را از بین می‌برد.
  • مقوی کلیه است.
  • مقوی قوای جنسی است و منی را زیاد می‌کند.
  • برای افراد گرم مزاج مضر است.

عوارض مصرف زیاد گوشت کبوتر چیست؟

  • مصرف بیش از حد گوشت کبوتر سردرد آور است.
  • زیاده روی در مصرف آن خون را می‌سوزانند.

مصلح و روش‌های کاهش ضرر گوشت کبوتر چیست؟

  • پختن گوشت کبوتر با آب‌غوره یا سرکه و خوردن خیار تازه در وعده بعد از مصرف آن، ضرر این گوشت را کمتر می‌کند.
  • کاسنی، تره، شوید (شبت)، کرفس، نخود، سماق، گشنیز نیز مصلح گوشت کبوتر و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *