خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج گوشت کبک در طب سنتی

در طب سنتی، خواص و مزاج گوشت کبک این گونه بیان گشته است:

  • مزاج گوشت کبک گرم و خشک است.
  • گوشت آن لطیف و زود هضم است.
  • ارزش غذایی آن زیاد است.
  • خون زیادی تولید می‌کند و چاق کننده است.
  • در درمان بیماری‌های سرد بلغمی و بیماری‌های سرد مغز مؤثر است.
  • نیروی جنسی را تقویت می‎کند.
  • مصرف زیاد آن در بدن ایجاد خارش می‌کند.

مصرف گوشت کبک برای چه افرادی مضر است؟

  • مصرف گوشت کبک در گرم مزاجان، هوای گرم و سرزمین‌های گرم مضر است.
  •  خشکی موجود در آن،سبب یبوست می‌شود، لذا به افراد مستعد ابتلا به یبوست مصرف  گوشت کبوتر پیشنهاد نمی‌شود.
  • چون گوشت کبک، مانند سایر گوشت‎ها، منبع چربی‌های اشباع است، زیاده روی در مصرف آن، در افراد دچار چربی خون بالا توصیه نمی‌گردد.

مصلح گوشت کبک چیست؟

ترشی‌های طبیعی و سکنجبین مصلح گوشت کبک و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *