خواص خوراکی‌هامیوه ها

خواص و مزاج آناناس در طب سنتی

آناناس برای بهبود و التیام زخم‌ها مفید است

در خصوص خواص و مزاج آناناس در طب سنتی آمده است که:

  • مزاج آن گرم و تر است.
  • مصرف آناناس سینوس‌ها را از بلغم خالی می‌کند.
  • باعث التیام زخم‌‌ها می‌شود.
  • برای برونشیت و بیماری‌های ریه مفید است.
  • یک درمان خوب برای سینوزیت و آلرژی‌های تورمی به حساب می‌آید.
  • به بهبود سلامت روده و هضم بهتر کمک می‌کند.
  • آناناس حاوی بتاکاروتن است که برای سلامت چشم و بهبود بینایی مفید است.

عوارض مصرف زیاد آناناس

  • مصرف زیاد آناناس باعث زخم دهان می‌شود.
  • زخم معده و زخم اثنی عشر را تشدید می‌کند.
  • در صورت مصرف زیاد، پتاسیم موجود در آناناس می‌تواند منجر به اثرات منفی و بیماری‌های کلیوی شود.

نکته مهم: آناناس باید به مقدار کم و در ساعات اول شب مصرف شود.

مصلح آناناس چیست؟

آب انار و آب لیمو، مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آناناس هستند

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. سلام خسته نباشید یک سوالی که برام پیش میاد اینه که این مصلحات رو باید همراه میوه خورد یا قبل یا بعدش با چند دقیقا فاصله؟ مثلا اگه طرف میخواد اب اناناس بخوره اب انار باهاش مخلوط کنه بخوره؟

    1. منظور از مصلحات مواد غذایی هست که باید همراه خوراکی مورد نظر مصرف شود، تقدم و تاخر مصرف کاملا بستگی به خودتون داره. اگر امکان مصرف همزمانش وجود داشت بطور همزمان مصرف شود و اگر نه بعد از خوردن خوراکی اصلی، مصلحات آن بلافاصله مصرف شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *