پیج اینستاگرام طبایع

طبع گوشت خروس و خواص آن در طب سنتی

نوشته های مرتبط
2 دیدگاه
رضا

عزیز من ، گوشت خروس سرد است و به حد اعتدال ، نه گرم

محمدرضا میر

سلام و عرض ادب دوست بزرگوار

در واقع گوشت گوسفند رو معیار گرمی و سردی گوشت‌ها قرار میدن که نزدیکترین مزاج رو به گوشت انسان داره ،گوشت مرغ و خروس هم نسبت به گوشت گوسفند گرمیشون کمتره و برای همینه اکثرا میگن گوشت مرغ و خروس سرده، در حالی که گرم هستند اما با درجه گرمی پایین.

معیار دیگه هم نوع تغذیه و میزان حرکت و محلی و غیرمحلی بودنشونه که نوع محلی گرمتر و به اعتدال نزدیکتره تا نوع ماشینی

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

پیشنهاد ویژه!

آنلاین | رایگان | پیشرفته