خواص خوراکی‌هامیوه ها

خواص و مزاج آلبالو در طب سنتی

آلبالو، در تسکین تشنگی و تقویت معده و کبد گرم بسیار سودمند است.

در خصوص خواص و مزاج آلبالو در طب سنتی آمده است که :

  • آلبالوی ترش نیم‌رس، سرد و خشک است و آلبالوی شیرین رسیده، سردی و خشکی آن کمتر و در مواردی رطوبت نیز دارد.
  • آلبالو، در تسکین تشنگی و تقویت معده و کبد گرم بسیار سودمند است.
  • آلبالو، به خصوص اگر مایل به ترش باشد برای مقابله با حدت صفرا و گرمازدگی و رفع علایم آن کارآمد است و برای این منظور می‌توان آن را بصورت خام یا به صورت شربت کم‌شیرین مصرف کرد.
  • آلبالو قابض است و در رفع اسهال، دل آشوبه و تهوع و تلخی دهان ناشی از برگشت صفرا به معده نیز بسیار سودمند است.
  • آلبالو پلو به عنوان یک غذای سنتی ایرانی، خوراکی مفید برای فصل گرم تابستان است
  • مصرف آلبالو پلو در شرایط تشنگی، غلبه حرارت، غلظت خون و پرفشاری خون در گرم مزاج‌ها توصیه‌ می‌شود.
  • خوردن شیره هسته آلبالو با رازیانه برای خرد کردن سنگ کلیه و مثانه و مجاری ادراری بی‌نظیر است.
  • مصرف زیاد آلبالو برای سردمزاجان توصیه نمی‌شود.

مصلح آلبالو چیست؟

مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آلبالو ، عسل است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن