خواص خوراکی‌هامیوه ها

خواص و مزاج گلابی ترش در طب سنتی

گلابی ترش، اگر به شیوه مناسب مصرف شده و به خوبی هضم شود، تولید کننده خون خوب است

در خصوص خواص و مزاج گلابی ترش در طب سنتی آمده است که :

  • مزاج آن سرد و خشک است.
  • مقوی معده و کبد است.
  • تسکین دهنده حرارت صفرا و خون است.
  • مصرف آن برای کسانی که هضم خوبی دارند، در فصول گرم مناسب است.
  • مانع از رسیدن بخارات معده به مغز می‌شود و سردردهای با علت نفخ معده را کاهش می‌دهد.
  • تولید کننده خون خوب است. البته به شرطی که به شیوه مناسب مصرف شده و به خوبی هضم شود.
  • رافع تشنگی ناشی از حرارت معده و کبد است.

مصرف گلابی ترش برای چه افرادی مناسب نیست؟

  • کودکان و انسان‌های پیر
  • کسانی که به فلج مبتلا هستند.
  • کسانی که دارای بیماری‌های اعصاب هستند (مضر عصب است).
  • سرد مزاجان

مصلح گلابی ترش چیست؟

مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گلابی ترش ، پختن آن با بخار آب و مربا کردن آن با عسل است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *