خواص خوراکی‌هامیوه ها

خواص و مزاج گلابی ترش در طب سنتی

گلابی ترش، اگر به شیوه مناسب مصرف شده و به خوبی هضم شود، تولید کننده خون خوب است

در خصوص خواص و مزاج گلابی ترش در طب سنتی آمده است که :

  • مزاج آن سرد و خشک است.
  • مقوی معده و کبد است.
  • تسکین دهنده حرارت صفرا و خون است.
  • مصرف آن برای کسانی که هضم خوبی دارند، در فصول گرم مناسب است.
  • مانع از رسیدن بخارات معده به مغز می‌شود و سردردهای با علت نفخ معده را کاهش می‌دهد.
  • تولید کننده خون خوب است. البته به شرطی که به شیوه مناسب مصرف شده و به خوبی هضم شود.
  • رافع تشنگی ناشی از حرارت معده و کبد است.

مصرف گلابی ترش برای چه افرادی مناسب نیست؟

  • کودکان و انسان‌های پیر
  • کسانی که به فلج مبتلا هستند.
  • کسانی که دارای بیماری‌های اعصاب هستند (مضر عصب است).
  • سرد مزاجان

مصلح گلابی ترش چیست؟

مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گلابی ترش ، پختن آن با بخار آب و مربا کردن آن با عسل است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × پنج =

نوشته های مشابه

بستن