در خصوص خواص و مزاج گلابی ترش در طب سنتی آمده است که :
- مزاج آن سرد و خشک است.
- مقوی معده و کبد است.
- تسکین دهنده حرارت صفرا و خون است.
- مصرف آن برای کسانی که هضم خوبی دارند، در فصول گرم مناسب است.
- مانع از رسیدن بخارات معده به مغز میشود و سردردهای با علت نفخ معده را کاهش میدهد.
- تولید کننده خون خوب است. البته به شرطی که به شیوه مناسب مصرف شده و به خوبی هضم شود.
- رافع تشنگی ناشی از حرارت معده و کبد است.
مصرف گلابی ترش برای چه افرادی مناسب نیست؟
- کودکان و انسانهای پیر
- کسانی که به فلج مبتلا هستند.
- کسانی که دارای بیماریهای اعصاب هستند (مضر عصب است).
- سرد مزاجان
مصلح گلابی ترش چیست؟
مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گلابی ترش ، پختن آن با بخار آب و مربا کردن آن با عسل است.