خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و طبع جگر سفید در طب سنتی

غذائیت جگر سفید بسیار اندک و هضم آن به کندی صورت می‌گیرد.

طبع و خواص جگر سفید در طب سنتی

در طب سنتی، خواص و مزاج شش (جگر سفید) این گونه بیان شده است که :

  • مزاج آن گرم و تر است.
  •  به پیشگیری از پوکی استخوان و رشد استخوان‌ها  کمک می‎کند.
  • غذائیت جگر سفید یا ریه بسیار اندک و هضم آن به کندی صورت می‌گیرد.
  • آب پز آن، خوب نیست ولی کباب آن به شرط آنکه قبلاً در سرکه خوابانده باشند کم ضرر است.

بهترین نوع شش چه نوعی است؟

شش بره و بزغاله از سایر انواع ریه بهتر است و برای بیماران تب‌دار خوردن آن جایز است و همچنین برای بیمارانی که از خوردن گوشت ممنوع می‌باشند و هوسخوردن گوشت دارند، اجازه داده می‌شود که آن را به صورت کباب و از قسمت‌های اطراف و بی‌رگ و ریشه آن مصرف کنند.

مصرف زیاد آن برای چه افرادی مضر است و چه عوارضی در پی دارد؟

جگر سفید برای افراد سرد و تر مضر و مصرف زیاد آن شامل عوارض زیر است:

  • زیاده روی در مصرف آن، باعث آسیب به معده می‌شود.
  • شش دارای چربی کمی است اما مدامت در مصرف آن، بالا رفتن چربی و کلسترول خون را به دنبال دارد.
  • در برخی از افراد موجب بروز دل پیچه، اسهال و استفراغ می‎گردد.

مصلح جگر سفید چیست؟

دارچین، شکر سرخ یا سفید مصلح ضرر و بهبود دهنده خواص و مزاج شش هستند.

 

برای آگاهی از خواص و مزاج غذاها می توانید به قسمت لیست مزاج غذا ها مراجعه نمایید. در لیست مذکور مزاج تمام غذاها ذکر شده و می‌توانید با مراجعه به آن و البته شناختن مزاج خود، غذاهای مناسب با مزاجتان را انتخاب کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *