خواص خوراکی‌هاگوشت ها

خواص و مزاج شش (جگر سفید) در طب سنتی

غذائیت جگر سفید بسیار اندک و هضم آن به کندی صورت می‌گیرد.

در طب سنتی، خواص و مزاج شش (جگر سفید) این گونه بیان شده است که :

  • مزاج آن گرم و تر است.
  •  به پیشگیری از پوکی استخوان و رشد استخوان‌ها  کمک می‎کند.
  • غذائیت جگر سفید یا ریه بسیار اندک و هضم آن به کندی صورت می‌گیرد.
  • آب پز آن، خوب نیست ولی کباب آن به شرط آنکه قبلاً در سرکه خوابانده باشند کم ضرر است.

بهترین نوع شش (جگر سفید) چه نوعی است؟

شش بره و بزغاله از سایر انواع ریه بهتر است و برای بیماران تب‌دار خوردن آن جایز است و همچنین برای بیمارانی که از خوردن گوشت ممنوع می‌باشند و هوسخوردن گوشت دارند، اجازه داده می‌شود که آن را به صورت کباب و از قسمت‌های اطراف و بی‌رگ و ریشه آن مصرف کنند.

مصرف زیاد جگر سفید برای چه افرادی مضر است و چه عوارضی در پی دارد؟

جگر سفید برای افراد سرد و تر مضر و مصرف زیاد آن شامل عوارض زیر است:

  • زیاده روی در مصرف جگر سفید، باعث آسیب به معده می‌شود.
  • جگر سفید دارای چربی کمی است اما مدامت در مصرف آن، بالا رفتن چربی و کلسترول خون را به دنبال دارد.
  • در برخی از افراد موجب بروز دل پیچه، اسهال و استفراغ می‎گردد.

مصلح جگر سفید چیست؟

دارچین، شکر سرخ یا سفید مصلح ضرر و بهبود دهنده خواص و مزاج شش (جگر سفید) هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن