خواص خوراکی‌هالبنیات

خواص و مزاج قراقروط (قره قوروت) در طب سنتی

قراقروط (قره قوروت) برای حرارت معده،كبد،اسهال و تب‌های صفراوی گرم، مفيد است

خواص قراقروط (قره قوروت) یا سیاه کشک و مزاج آن در طب سنتی به شرح زیر است:

  • مزاج قراقروط سرد و خشک است
  • قراقروط (قره قوروت) برای حرارت معده و کبد، اسهال و تب‌های صفراوی گرم مفید است.
  • مصرف موضعی و مالیدنی آن می‌تواند برای ورم‌های گرم مفید واقع شود.
  • مصرف آن موجب تسکین تیزی صفرا و خون می‌شود (برای صفراوی مزاجان مفید است) و تشنگی را برطرف می‌کند.
  • برای بهبود آفت دهان، زخم‌ها و التهاب‌های دهان و لثه و تورم ته حلق توصیه می‌شود ( قره قروت را در کمی آب حل و قرقره کنند و سه تا پنج دقیقه در دهان بچرخانید)
  • مصرف آن در آش‌های ساده باعث مزه‌دار شدن غذا شده و برای مشکلات ناشی از غلبه صفرا و خون بسیار مفید است.

 

 مصرف قراقروط (قره قوروت) برای چه افرادی مضر است و چه عواقبی در پی دارد؟

  • برای معده‌های سرد، افرادی که قرقر شکم و نفخ دارند مضر است.
  • برای افراد سرد و خشک مضر است
  • زیاده روی در مصرف آن موجب نفخ و قولنج می‌گردد.

مصلح قراقروط چیست؟

ادویه‌جات گرم مانند زیره و سیاه دانه، مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج قراقروط (قره قوروت) می‌باشند.
.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن