خواص خوراکی‌هالبنیات

خواص و مزاج قراقروط (قره قوروت) در طب سنتی

قراقروط (قره قوروت) برای حرارت معده،كبد،اسهال و تب‌های صفراوی گرم، مفيد است

خواص قراقروط (قره قوروت) یا سیاه کشک و مزاج آن در طب سنتی به شرح زیر است:

  • مزاج قراقروط سرد و خشک است
  • قراقروط (قره قوروت) برای حرارت معده و کبد، اسهال و تب‌های صفراوی گرم مفید است.
  • مصرف موضعی و مالیدنی آن می‌تواند برای ورم‌های گرم مفید واقع شود.
  • مصرف آن موجب تسکین تیزی صفرا و خون می‌شود (برای صفراوی مزاجان مفید است) و تشنگی را برطرف می‌کند.
  • برای بهبود آفت دهان، زخم‌ها و التهاب‌های دهان و لثه و تورم ته حلق توصیه می‌شود ( قره قروت را در کمی آب حل و قرقره کنند و سه تا پنج دقیقه در دهان بچرخانید)
  • مصرف آن در آش‌های ساده باعث مزه‌دار شدن غذا شده و برای مشکلات ناشی از غلبه صفرا و خون بسیار مفید است.

 

 مصرف قراقروط (قره قوروت) برای چه افرادی مضر است و چه عواقبی در پی دارد؟

  • برای معده‌های سرد، افرادی که قرقر شکم و نفخ دارند مضر است.
  • برای افراد سرد و خشک مضر است
  • زیاده روی در مصرف آن موجب نفخ و قولنج می‌گردد.

مصلح قراقروط چیست؟

ادویه‌جات گرم مانند زیره و سیاه دانه، مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج قراقروط (قره قوروت) می‌باشند.
.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *