توت ها و بذرهای ملینخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج تخم بارهنگ در طب سنتی

بارهنگ در رفع انسدادهای کبد، کلیه و مثانه و درمان زخم معده و مشکلات ریوی مفید است.

بررسی خواص و مزاج تخم بارهنگ در طب سنتی

خواص و مزاج تخم بارهنگ در طب سنتی بدین قرار است:

  • دارای مزاج سرد و خشک است.
  • در رفع انسدادهای کبد، کلیه و مثانه مفید است.
  • مصرف نصف لیوان دم کرده بارهنگ بعد از غذا برای جلوگیری از برگشت غذا به مری و پیشگیری از ترش کردن مناسب است.
  • بارهنگ برای افراد مبتلا به صرع نیز مفید است.
  • مصرف بارهنگ سیلان مواد از رحم را بهبود می بخشد.
  • دمنوش بارهنگ و مصرف همزمان آب و دانه؛ باعث التیام زخم‌های دستگاه گوارش از جمله زخم روده می‌گردد.
  • دمنوش بارهنگ، سینه را نرم می‌کند و برای ریه و آسم مفید است.

نکته مهم: مصرف متعادل بارهنگ و دمنوش آن برای مشکلات ریه مفید است ولی مصرف بیش از حد آن مضر ریه است. سعی کنید بیش از ده روز مداوم مصرف نشود.

خواص و فواید عرق بارهنگ

  • عرق بارهنگ؛ ضعف جگر، زخم روده، معده و اثنى عشر را درمان می‌کند.
  • عرق بارهنگ خونریزى های داخلی مانند خونریزی ریه و بواسیر را برطرف می‌کند.
  • مصرف روزانه عرق بارهنگ باعث تقویت ریه و دفع ضرر و زیان‌های ناشی از آلودگی هوا و موادی که از طرق مختلف وارد آن می‎شود، می‌گردد.

مصرف بی رویه بارهنگ چه پیامدی به دنبال دارد؟

مصرف بی رویه بارهنگ برای طحال و ریه مناسب نیست و خوب است بارهنگ همراه عسل و مصطکلی مصرف شود تا آسیب‌های آن به ریه به حداقل برسد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

توجه توجه!

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن