ادویه ها و چای های سنتیخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج هل در طب سنتی

مصرف هل در قالب دمنوش و همراه با سایر جوشانده‌ها و در بعضی غذاها مرسوم است

خواص و مزاج هل در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • هل از جمله ادویه‌های نشاط آور است.
  • مصرف آن در قالب دمنوش و همراه با سایر جوشانده‌ها و در بعضی غذاها مرسوم است.
  • از خواص دیگر هل می‌توان به تقویت لثه و همچنین تقویت معده و هضم بهتر غذا اشاره کرد.
  • باعث رفع رطوبات حلق و سینه می‌شود.
  • مصرف هل دهان را خوش بو می‌کند.
  • جوشانده هل نیم‌کوب حالت تهوع را برطرف می‌کند.
  • هل محرک آروغ است.

نکته مهم: نوع کوچک هل برای ریه و سینه مضر است.

عوارض مصرف زیاد هل چیست

  • تپش قلب را افزایش می‎دهد
  • ناراحتی‌های ریوی و بیماری‎های روده را به دنبال دارد.
  • سبب بروز سنگ صفراوی می‎شود.
  • تداخل با داروهای کبدی، ضدافسردگی، انعقاد خون و …

مصرف زیاد هل برای چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

  • گرم مزاجان
  • افراد مبتلا به یبوست
  • افراد مبتلا به ورم پروستات
  • افراد مبتلا به سوزاک و عفونت‌های ادراری

مصلح هل چیست؟

کتیرا مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج هل و کاهنده عوارض آن است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۵ (۱ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن