خواص خوراکی‌هامغزهای گیاهی و آجیل ها

خواص و مزاج تخم کدو در طب سنتی

تخم کدو و بویژه روغن آن در رفع خشکی مغز و درمان بی‌خوایی و نیز تب‌های گرم و سل بی‌نظیر است.

در طب سنتی، خواص و مزاج تخم کدو به عنوان یکی از مغزهای گیاهی این گونه بیان شده است:

  • مزاج تخم کدو سرد و تر است.
  • تخم کدو موجب تعدیل حرارت بدن و تسکین خلط های گرم و آسیب رسان است. به عنوان مثال در هنگام تب‌ که بدن از شدت حرارت دچار تحلیل و ضعف می‌شود، تخم کدو این حرارت را مهار کرده و تب را کاهش می‌دهد.
  • تخم کدو و بویژه روغن آن در رفع خشکی مغز و درمان بی خوابی و نیز تب‌های گرم و سل بی‌نظیر است.
  • از خواص دیگر تخم کدو تاثیر آن در چاقی و افزایش وزن افراد با مزاج گرم و خشک است.
  • تخم کدو رطوبت بخش است و باعث رفع خشونت سینه می‌شود.
  • در بهبود سرفه‌های گرم می‌توان از تخم کدو در مصارف مختلف استفاده کرد.
  • مصرف آن همچنین در بهبود تشنگی و تب‌های گرم مفید است.
  • زخم روده و مثانه را بهبود می‌بخشد.
  • عفونت و ورم مجاری نیز در مواردی با تخم کدو بهبود می‌یابد.
  • مشکلات پروستات نیز با مصرف تخم کدو تا حد زیادی کاهش می‌یابد.

مصلح تخم کدو چیست؟

عسل و گلنگبین مصلح تخم کدو هستند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن