حبوباتخواص خوراکی‌ها

خواص و مزاج ذرت در طب سنتی

ذرت ارزش غذایی زیادی دارد.

بررسی خواص و مزاج ذرت در طب سنتی

خواص و مزاج ذرت در طب سنتی بدین قرار است:

  • مزاج آن سرد و خشک است.
  • ذرت ارزش غذایی زیادی دارد.
  • جهت رفع سل و اسهال  مفید است.
  • به تحلیل ورم ها و خشک کردن رطوبات بدن کمک می کند.

عوارض مصرف زیاد ذرت

  • مصرف بیش از اندازه ذرت باعث بروز یبوست می‌شود.
  • ذرت نفاخ است و موجب ضرر برای معده‌های ضعیف می‌شود.

مصلحات ذرت

روغن کنجد، روغن زیتون، شیره انگور، شکر سرخ یا سفید و عسل سبب اصلاح ذرت و تأثیر مثبت آن می‌شوند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =

نوشته های مشابه

بستن