خواص خوراکی‌هالبنیات

خواص و مزاج خامه در طب سنتی

خامه گزینه مناسبی برای وعده صبحانه است.

خواص و مزاج خامه در طب سنتی به شرح زیر است:

  • خامه گزینه مناسبی برای وعده صبحانه است.
  • مزاج آن گرم و تر است.
  • خامه را معمولاً با یک شیرینی مانند مربا یا عسل مصرف می‌کنند. مصرف مقدار کمی عسل به همراه خامه از زیان‌های خامه کم می‌کند.

مقایسه خامه با سایر لبنیات

از بین سایر لبنیات کره و سرشیر و خامه چربی نسبتاً بالاتری دارند.

چه کسانی نباید خامه بخورند؟

  • کسانی که غلبه رطوبت در معده دارند و به مشکلاتی مانند ترش کردن، نفخ و … مبتلا هستند.
    کسانی که معده ضعیف دارند و کم تحرک هستند.
  • افراد با مزاج گرم و خشک و افراد با چربی بالا
  • مبتلایان به خلط گلو و سینه، نفخ و سنگینی معده نیز باید از مصرف خامه پرهیز کنند.

مضرات استفاده از خامه

خواب آلودگی، احساس کسالت، کاهش حافظه، بالابردن چربی خون و … از جمله زیان‌های خامه در افراد کم‌تحرک است.

نکات قابل توجه در مصرف خامه

  • مصرف خامه در فصل پاییز مناسب و در بهار نامناسب است.
  • خامه پاستوریزه چربی نامناسبی دارد و توصیه نمی‌شود.

مصلح خامه چیست؟

  • عسل مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج خامه است.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن