خواص خوراکی‌هالبنیات

خواص و مزاج خامه در طب سنتی

بررسی خامه از منظر طب سنتی

خواص و مزاج خامه در طب سنتی

خواص و مزاج خامه در طب سنتی به شرح زیر است:

  • خامه می‌تواند یک گزینه هوسانه برای وعده صبحانه باشد، اما به علت چربی نامناسبی که دارد، مصرف زیاد آن چندان توصیه نمی‌شود.
  • مزاج آن (چه نوع پاستوریزه و چه نوع غیرپاستوریزه) سرد و تر است.
  • خامه را معمولاً با یک شیرینی مانند مربا یا عسل مصرف می‌کنند.
  • در واقع مصلح اصلی خامه عسل است و مصرف مقدار کمی عسل به همراه خامه از زیان‌های خامه کم می‌کند.

مقایسه خامه با سایر لبنیات

از بین سایر لبنیات کره و سرشیر و خامه چربی نسبتاً بالاتری دارند.

بیشتر بخوانید
لبنیات مناسب برای مزاج ما کدام است؟

چه کسانی نباید خامه بخورند؟

  • کسانی که غلبه رطوبت در معده دارند و به مشکلاتی مانند ترش کردن، نفخ و … مبتلا هستند.
  • کسانی که معده ضعیف دارند و کم تحرک هستند.
  • افراد با با چربی بالا
  • مبتلایان به خلط گلو و سینه، نفخ و سنگینی معده نیز باید از مصرف خامه پرهیز کنند.

مضرات استفاده از خامه

از جمله زیان‌های خامه در افراد کم‌تحرک عبارت است از:

  • خواب آلودگی
  • احساس کسالت
  • کاهش حافظه
  • بالابردن چربی خون و …
بیشتر بخوانید
آیا مصرف زیاد لبنیات، برای بهبود پوکی استخوان مفید است؟

مصلح خامه چیست؟

  • عسل مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج خامه است.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *