خواص و مزاج کشک
در طب سنتی، خواص و مزاج کشک این گونه بیان شده است:
- مزاج کشک سرد و خشک است.
- قابض است و موجب تسكين تيزی صفرا و خون میشود.
بهترین شیوه مصرف کشک
بهترین شیوه مصرف کشک استفاده از آن در کله جوش است. کله جوش غذایی مقوی و استخوان ساز است. در واقع کشک ساییده به اضافه سیر، نعنا و کنجد کوبیده در قالب کله جوش بسیار مناسب است.
مصرف کشک برای چه افرادی توصیه نمیشود؟
- مصرف کشک برای افراد دارای معده مرطوب، افراد مسن و مزاج سرد و تر مناسب نیست.
- کشک دير هضم است و سبب توليد بلغم خام و باد میشود. این مشکل مخصوصاً در مزاج هاي سرد و تر بیشتر مشاهده میشود.
مصلح کشک چیست؟
سیر و نعنا مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج کشک هستند.