بررسی خواص و مزاج جو دوسر در طب سنتی
خواص و مزاج جو دوسر در طب سنتی به شرح زیر است:
- مزاج جو دوسر سرد و خشک است.
- باعث پختگی، تحلیل و خشک شدن ورمها میشود.
- ورمهای سفت را نیز نرم میکند.
- جهت خارج کردن کرم معده مفید است.
- جو دوسر ملین بوده، یبوست را بر طرف میکند.
- پختن جو دوسر با شیر، یک غذای مقوی و مفید برای برای تقویت اطفال و افراد مسن و همچنین بر طرف کردن ضعف بیماران در دوران نقاهت است.
طرز تهیه چای جو دوسر برای رفع یبوست و درمان بواسیر
برای تهیه چای جو دوسر جهت رفع یبوست و درمان بواسیر، میتوانید جو دوسر را بو دهید، سپس آن را آرد کنید، یک قاشق چایخوری از آن را در یک فنجان آب جوش بریزید و به مدت پنج دقیقه دم کنید. این چای را به مدت سه روز، هر روز صبح ناشتا بنوشید.
مصلج جو دوسر
مصلح جو دوسر، کتیرا است.
منبع: تیم تولید محتوای طبایع